Trabalka a devenit jucătorul lui Dinamo: „Îmi propun să ajung cât mai repede la prima echipă”

0
267

trabalka1La trei ani de la achiziționarea lui Bălgrădean și Țucudean, „câinii roșii” au mai luat un fotbalist din curtea „Bătrânei Doamne”. În cele patru zile petrecute în cantonamentul de la Săcele, Kevin Trabalka l-a convins pe Flavius Stoican că merită un loc la Dinamo și asta chiar dacă pentru moment atacantul va juca la echipa a doua sau grupa de juniori republicani A.
Ambiția lui Kevin
Atacantul de 18 ani a semnat un contract valabil până în vara            anului 2018, perioadă în care își propune să devină „piesă” de bază  la prima echipă. „Voi începe pre­gătirea cu colegii de la echipa a doua pe 14 iulie. Nu e mare dife­rență între prima echipă și restul formațiilor, totul e profesionist aici, nu se fac diferențieri. Pot să spun că în sfârșit fac fotbal de performanță și mă refer în special la condițiile de antrenamente. În acest sezon îmi propun să dau cât mai multe golurile la toate nivelurile aici, la Dinamo și să ajung să debutez la prima echipă. Chiar îmi propun să marchez și în Liga 1, nu mă sperie impactul cu elita. Dimpotrivă, mă motivează suplimentar”.
Arădeanul a debutat în toamnă pentru UTA cu un gol din penalty în meciul cu CSM Reșița, până la finalul sezonului mai bifând alte opt prezențe în Liga a II-a. „Vreau să îi mulțumeasc lui nea Sandu Gaica, antrenorul meu de la juniori, domnului Trică pentru încrederea acordată și promo­varea la prima echipă, dar și agentului meu Sorin Paraschiv”, a adăugat Trabalka.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.