Trabalka, după meciul carierei: „M-am lăsat pe mâinile lui Sabău din iarnă încoace, dar nu aș fi putut face nimic fără colegi”

0
276

După ce a contribuit din plin la realizarea eventului jude­țean, Kevin Trabalka și-a pus pecetea și pe promovarea – după aproape trei decenii – Lipovei în Liga a III-a. Atacantul de 20 de ani și-a încununat explozia cu o „manita” ce i-a dezarmat total pe cei de la Diosig pentru returul de peste o săptămână.
Arădeanul nu a mai dat până azi cinci goluri într-un meci oficial, dar s-a antrenat cu câte un „poker” în ultima lună, respectiv în partidele cu Săvârșin și Păuliș. „După cum a început meciul, am fost destul de îngrijorat. Primul sfert de oră a fost greu pentru noi, dar am intrat apoi în joc și chiar am reușit trei goluri din tot atâtea ocazii, ceea ce a fost extraordinar pentru mine și pentru echipă. Sunt foarte fericit că am dat 5 goluri într-un meci atât de important și le dedic celor doi sărbătoriți de joi și vineri, antrenorul Flavius Sabău și colegul nostru, Marcel Bercu. Sunt convins că vom face față și în liga a treia, depinde și de ce juniori vor veni la club. Oricum, sunt convins că vom fi acolo sus, în primele 4-5 echipe ale seriei”, a spus Trabalka.
Cu cele 5 reușite din județul vecin, „vârful” a ajuns la 25 de goluri stagionale, între care unul în finala Cupei cu Sântana.
„Mi-am intrat bine în me­serie. Golurile sunt specialitatea mea și toate se în­- tâmplă din iarnă încoace, de când am venit la Lipova și m-am lăsat pe mâinile lui Flavius Sabău, care m-a pregătit și tactic și mental și chiar s-a ocupat suplimentar de mine. A crezut în posibilitățile mele și îi sunt recunoscător pentru asta. Altfel, nu este niciun secret. Trebuie doar multă mun­că și o viață sportivă foarte serioasă, iar rezultatele vor veni. Bineînțeles, este și meritul echipei, fără mingile primite de la colegi nu aș fi putut face nimic. Tot ei, prin efortul lor din apărare și de la mijloc, mi-au dat siguranța de a putea trata cu calm ocaziile pe care le-am avut, în așa fel încât să culegem toți roadele la final. Mă bucur mult că am ales Lipova, nu credeam că o să ajung să trăiesc momente atât de frumoase, precum cel de astăzi”, a adăugat Kevin Trabalka.
Pe lângă faptul că a fost cel mai prolific fotbalist al primei manșe a barajelor de promovare în Liga a III-a, Trabalka poate concura liniștit pentru cea mai frumoasă reușită a zilei: șut imparabil de la aproximativ 25 de metri în vinclul porții lui Ghețe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.