Trădate de apărare în ultimul meci stagional: Național Râmnicu Vâlcea – Crișul Chișineu-Criș 35-28

0
206

Handbalistele de la Crișul Chișineu-Criș au încheiat al doilea sezon din existența clubului cu un eșec pe terenul celor de la Național Râmnicu Vâlcea. Partida, disputată, miercuri, în Zăvoi, s-a jucat în devansul ultimei etape a stagiunii 2017-2018 a Diviziei A (Seria B), „alb-albastrele” încheind la cota 16 puncte și – probabil – pe locul 11.
Scorul final de 35-28 în favoarea vâlcencelor a fost explicat într-o frază de Florica Boldor, antrenorul echipei de pe Crișul Alb: „Nu ne-am apărat aproape deloc, spre deosebire de echipa gazdă, care a fost foarte atentă și agresivă, iar cele opt eliminări de câte 2 minute în dreptul ei stau mărturie acestui fapt”. Fără a pu­tea conta pe Pop, Sas și Chere­cheș, pe lista marcatoarelor pen­- tru Crișul au apărut: R. Boldor 8, Puț 7, Petruse 4, Vartolomei 3, Iuga 2, Mîrcă 1, Morariu 1, Haidu 1 și Lucușa 1.
În vacanța ce urmează, se anunță câteva mutări importante la nivel de lot pentru Crișul Chiși­neu Criș, urmând ca – probabil – noua ediție a eșalonului secund ce debutează în luna septtembrie să fie abordată cu pretenții ceva mai mari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.