Handbalistele de la Crișul Chișineu-Criș au încheiat al doilea sezon din existența clubului cu un eșec pe terenul celor de la Național Râmnicu Vâlcea. Partida, disputată, miercuri, în Zăvoi, s-a jucat în devansul ultimei etape a stagiunii 2017-2018 a Diviziei A (Seria B), „alb-albastrele” încheind la cota 16 puncte și – probabil – pe locul 11.
Scorul final de 35-28 în favoarea vâlcencelor a fost explicat într-o frază de Florica Boldor, antrenorul echipei de pe Crișul Alb: „Nu ne-am apărat aproape deloc, spre deosebire de echipa gazdă, care a fost foarte atentă și agresivă, iar cele opt eliminări de câte 2 minute în dreptul ei stau mărturie acestui fapt”. Fără a pu­tea conta pe Pop, Sas și Chere­cheș, pe lista marcatoarelor pen­- tru Crișul au apărut: R. Boldor 8, Puț 7, Petruse 4, Vartolomei 3, Iuga 2, Mîrcă 1, Morariu 1, Haidu 1 și Lucușa 1.
În vacanța ce urmează, se anunță câteva mutări importante la nivel de lot pentru Crișul Chiși­neu Criș, urmând ca – probabil – noua ediție a eșalonului secund ce debutează în luna septtembrie să fie abordată cu pretenții ceva mai mari.

Recomandările redacției