Întâlnirea prietească de final de an, veche de aproape două decenii, și-a consumat aseară un nou episod. Reprezentanți ai presei arădene și prietenii lor s-au duelat cu „stranierii”, care – între timp – exceptându-l pe Cristi Panin, s-au „repatriat”. După principiul calitate nu cantitate, fotbaliștii și-au ținut în permanență la respect adversarii, de „vină” fiind și portarul de conjunctură, Marius Ciubăncan, care a luat primul gol pe la mijlocul disputei de 90 de minute.
În fața lui „Ciubi” s-au aflat: Norbi Varga, Cristi Panin, Cipri Mateiaș, Adi Piț și „gura de tun”, Sorin Botiș. Proporțiile scorului au fost diminuate de abia spre final de „Ochii galbeni”, titulatura formației create în jurul „presa­rilor”.
Florin Ciev – Alin Ungureanu, Adi Truțiu, Călin Puticiu, Raul Hedea, Dacian Toduța, Călin Mnerie, Ovidiu Tănasă, Adi Bizău, Cristi Ardeleanu și Luci Dănilă au încercat să facă față provocării fotbalistice, deși scopul revederii a fost și de această dată depănarea unor amintiri în compania prietenilor dragi. Poveștile au curs ca berea și sucul (în cazul șoferilor) în pahare la restaurantul bazei sportive a lui Radu Mărginean, gazdă călduroasă a acțiunii.

Recomandările redacției