Trafic blocat pe DN7 Pecica-Nădlac din cauza unui TIR răsturnat pe şosea

0
353

tir2 (1)
Un eveniment rutier petrecut marţi dimineaţă, în jurul orei 9,30, a condus la blocarea traficului pe ambele sensuri ale DN7 Pecica-Nădlac.
Din primele cercetări efectuate la faţa locului de poliţiştii rutier, se pare că este vorba de şoferul unui autotren care nu a mai putut stăpâni bolidul din cauza poleiului şi s-a răsturnat pe mijlocul drumului, blocând circulaţia.
“Drumul este blocat şi la faţa locului s-au deplasat colegii mei de la circulaţia, dar şi SMURD-ul”, ne-a declarat comisar Camelia Tuduce, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.
Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române a informat, de altfel, că la ora 09:50, pe DN7 Pecica-Nădlac, la kilometrul 578+300 de metri, traficul rutier este oprit din cauza unui autotren care a blocat ambele sensuri, circulaţia fiind deviată prin oraşul Pecica.
Căpitan George Pleşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Judeţean Arad, ne-a declarat că s-a primit un apel la 112 prin care se anunţa că un camion este răsturnat pe şosea şi s-a intervenit cu două autospeciale: de descarcerare şi SMURD. „La faţa locului am stabilit că nu este nevoie de intervenţia descarcerării. Am scos şoferul din autovehicul, iar echipajul SMURD i-a oferit primele îngrijiri mediccale”, mai preciza cpt. Pleşca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.