Trafic restricționat pe A1, pe sensul de mers Deva – Nădlac

0
774

În cursul zilei de marți, sunt impuse restricții de circulație pe Autostrada București – Pitești. Până la ora 16.00 se vor efectua lucrări pe carosabil.

Se efectuează lucrări pe: kilometrii 57 – 56, pe sensul către București, traficul este restricționat pe prima bandă pentru efectuarea de reparații asfaltice; kilometrul 103, pe sensul către București, circulația este restricționată pe banda a doua pentru colectarea nisipului din zona mediană.

Totodată, restricții de circulație vor fi și pe Autostrada Deva – Nădlac, unde se efectuează lucrări până la ora 20:00.

Se efectuează lucrări la partea carosabilă, care impun restricții de trafic, astfel: kilometrii 436 – 425, pe sensul Nădlac către Deva, traficul este restricționat pe prima bandă și pe cea de urgență, aceleași restricții fiind impuse și pe sensul opus, la kilometrul 420, pentru efectuarea de reparații asfaltice; kilometrii 442 – 443, pe sensul Deva – Nădlac, circulația este oprită pe prima bandă, până la ora 16.00, pentru lucrări de asfaltare.

Pentru reducerea riscului de implicare în accidente rutiere, se recomandă conducătorilor auto să adapteze viteza la condițiile de trafic și de drum, să crească distanța de siguranță între autovehicule şi să semnalizeze din timp intenția de schimbarea a benzii de circulație, conform b1tv.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.