Un tânăr dat în urmărire generală a fost depistat la PTF Nădlac II. Astfel,  poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II- Csanadpalota  au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat, căutat de autorităţile române, în vederea executării unei pedepse privative de libertate.

Azi-dimineață, în jurul orei 08.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, cetăţeanul român G.M., în vârstă de 33 de ani, domiciliat în judeţul Cluj.

În urma efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru  săvarşirea unei infracţiuni la regimul stupefiantelor, fiind condamnat la 3 ani şi 4 luni de închisoare.

„Bărbatul în cauză a fost predat unui echipaj operativ din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în continuare fiind dispuse măsurile legale care se impun”, au declarat reprezentanții Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad.

Recomandările redacției