Traficant de droguri, reținut de procurorii DIICOT Arad

0
678

Un timișorean care livra droguri pe piața Aradului a fost prins și reținut de DIICOT. Astfel, un tânăr din Timișoara a fost reținut de procurorii DIICOT- Biroul Teritorial Arad pentru trafic de droguri de risc și mare risc. Acesta a fost prins în flagrant, în Timișoara, vânzându-i unui arădean 30 de comprimate de ecstasy, în timp ce asupra lui avea alte 20 de comprimate.

În urma unei percheziții efectuate la locuința suspectului, au fost descoperite zeci de pastile de ecstasy, dar și canabis. Tânărul de aproximativ 20 de ani a fost prins în flagrant în data de 26 februarie a.c., și prezentat cu propunere de arestare magistraților Tribunalului Arad. „În baza art. 226, raportat la art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Arad în dosarul nr. 167 D/P/2018 şi dispune arestare preventivă a inculpatului A.B., pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 27.02.2019 şi până la data de 28.03.2019 inclusiv”, se arată în soluția Tribunalului Arad.

În speță, a fost pusă în mișcare acțiune penală. „Am găsit mai multe substanțe care urmează să fie analizate. Tânărul l-a invitat pe arădean să meargă la Timișoara să îi vândă drogurile. În cauză, a fost pusă în mișcare acțiunea penală”, a declarat Bogdan Diaconescu, procuror al DIICOT- BT Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.