Traficant de minori prins la frontieră

0
251

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat şi predat unor echipe de poliţişti, în doar 48 de ore, patru persoane, trei cetăţeni români şi un maghiar, care figurau în bazele de date ca fiind urmăriţi general, respectiv internaţional.

Pe numele lor erau emise mandate de arestare, respectiv mandate de executare a pedepsei cu închisoarea de către autorităţile din România, pentru săvârşirea de diferite infracţiuni. În acest sfârşit de săptămână, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac au depistat doi cetăţeni români şi un cetăţean maghiar, urmăriţi general. Pe numele persoanelor în cauză, cu vârste cuprinse între 26 şi 41 de ani, erau emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea. Bărbaţii erau căutaţi de autorităţile române pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă, trafic de minori în formă continuată şi înşelăciune.

În data de 26.11.2016, în jurul orei 18.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, călătorind pe ruta România – Germania cu un mijloc de transport internaţional, Daniel A., în vârstă de 42 de ani. Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat european de arestare, acesta având de executat 4 ani şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.„Persoanele în cauză au fost predate unor echipe operative din cadrul I.P.J Arad în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, se arată într-un comunicat al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.