Traficul îngreunat și parcările neregulamentare din centrul Aradului, în atenția polițiștilor

0
523

Așa cum ne-au obișnuit deja, polițiștii de la rutieră au continuat să fie prezenți pe șosele. Același lucru s-a întâmplat și astăzi, 6 septembrie 2019, când polițiștii locali cu atribuții de circulație au fost prezenți în zona centrală a orașului.
Aceștia sunt nevoiți să îndrume șoferii în zonele unde sunt în desfășurare lucrări extensive de reparații la rețelele de apă și canalizare.
Cele mai încărcate au fost intersecțiile dintre Bulevardul General Ion Dragalina cu strada Unirii, Bulevardul Decebal cu strada Unirii, Strada Nicolae Grigorescu cu Bulevardul Revoluției, Strada A.D. Xenopol cu Bulevardul Revoluției, respectiv trecerea de pietoni din zona Teatrului Clasic ”Ioan Slavici”.
Angajații Serviciului Circulație pe Drumurile Publice și Parcări se vor concentra asupra fluidizării circulației și în cursul următoarei săptămâni, când va debuta și anul școlar, fără a neglija, în măsura posibilității de relocare rapidă a resurselor, problema parcărilor neregulamentare„, spun reprezentanții DGPLA.
Pe lângă, pentru că în continuare există problema parcărilor, în perioada lucrărilor parcă fiind și mai gravă,  Direcția Generală Poliția Locală pune la dispoziția cetățenilor un număr de telefon. Aceștia pot apela începând cu acest weekend pe numărul 0257-939 al dispeceratului DGPLA pentru a solicita, sâmbăta și duminica, ridicarea automobilelor staționate neregulamentar, între orele 09.00-17.00.
S-au luat măsuri privind echipajele puse la dispoziție pentru astfel de misiuni care să fie pe teren și în zilele de weekend. De asemenea, pentru că solicitările se fac într-un număr tot mai mare, polițiștii vor dispune de o a doua mașină cu care vor ridica autoturismele parcare neregulamentar.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.