Traficul tramvaielor a fost blocat în mai multe rânduri

0
647

Astăzi, în jurul orei 10.00, în zona Boul Roșu, un tramvai s-a defectat în sensul giratoriu, fapt ce a îngreunat traficul și a întrerupt total circulația tramvaielor.
„Sursa defecțiunilor a fost pantograful, adică firele electrice. Din această cauză circulația tramvaielor a fost oprită timp de jumătate de oră“, ne-a declarat Claudiu Godja, directorul Companiei de Transport Public.

Având în vedere că în stația Piața Romană trec majoritatea tramvaielor, aproape toate liniile au rămas paralizate, lăsând pasagerii să aștepte mai mult de 30 de minute.
După tot acest timp, reparațiile au fost finalizate, iar în mijloacele de transport a început îmbulzeala, primele tramvaie fiind umplute imediat cu oamenii grăbiți să ajungă la locurile lor de muncă.
„O a doua întrerupere a avut loc la ora 11.00, când de data aceasta o mașină s-a defectat chiar pe liniile de tramvai. În acest caz s-a întrerupt circulația tramvaielor pe o porțiune a Bulevardului Nicolae Titulescu, în zona Billa. Circulația a continuat după ce autovehiculul a fost îndepărtat de pe liniile de tramvai“, ne-a mai spus Godja.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.