Tragedie fără margini la Covăsânț: doi copii au rămas fără tată, iar mama lor e în stare gravă la Timișoara, după accidentul de la Zerind

0
13374

Un accident oribil de circulație s-a petrecut în această dimineață, înainte de ivirea zorilor, la ora 03.35, pe drumul Arad-Oradea, după localitatea Zerind. Locul cu pricina este în curbă, vizibilitatea este redusă și a curmat multe alte vieți de-a lungul timpului. În această dimineață a sosit timpul să mai ia câteva vieți.

Un bărbat de 53 de ani, din Covasănț, care se deplasa din direcția Oradea spre Chișineu-Criș a depășit un autotren și a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară cu semiremorcă condusă de un bărbat de 37 de ani, din municipiul Lugoj.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto de 53 de ani și a unui pasager, ceilalți doi pasageri aflați în autoturism au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Bărbatul care conducea autoturismul și care a murit pe loc în urma impactului se numește Iosif Costea și este din Covăsânț. Acesta nu a ținut cont de linia continuă și, grăbindu-se, a intrat în depășire fără să se asigure și fără a avea vizibilitate. În dreapta sa, pe „locul morții“ se afla soția sa. O minune a făcut ca femeia să scape cu zile, însă în urma accidentului a fost transportată de urgență la spitalul din Timișoara, starea sa fiind gravă. Familia Costea este din Covăsânț, iar doi copii, un băiat de clasa a X-a și o fetiță de clasa a VIII-a, au rămas fără tată. 

Nu a scăpat cu viața nici pasagerul din dreapta spate, Claudiu Șerban, de 44 de ani din Timișoara. Se pare că lângă el, pe bancheta din spate, se afla soția sa, care a scăpat și ea ca prin minune, însă, de asemenea, se află internată la spital în stare critică. 

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor care au condus la producerea evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.