În această seara, în jurul orei 21:40, pompierii au fost solicitați să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență, generată de producerea unui accident rutier (autoturism răsturnat în afara părții carosabile), în orașul Ineu.
La locul evenimentului s-au deplasat de urgență, echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de pompieri Ineu, cu o autospecială de descarcerare și un echipaj SAJ.
În urma impactului a rezultat o victimă de sex masculin, inconștientă, încarcerată. S-a procedat pentru extragerea victimei din autoturism, aceasta fiind predată echipajului SAJ care i-a efectuat manevrele de resuscitare. Din păcate, aceasta a fost declarată decedată.
Pompierii militari au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

,,La data de 14 mai, a avut loc un accident rutier grav pe D.C.29, în afara localității Ineu, la intersecția cu D.J.792.

Din cercetări a reieșit că un bărbat de 74 de ani, din localitatea Ineu a condus un autoturism din direcția Dealul Viilor spre orașul Ineu, iar la un moment dat a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu bordura din beton a unui podeț de pe sensul său de deplasare.

În urma impactului a rezultat decesul bărbatului, care se afla singur în autoturism.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul și luarea măsurilor legale care se impun”, susține Livia Pescar, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Arad.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției