La doar aproximativ o lună de la nuntă, tocmai când își începea cu adevărat viața de familie alături de femeia pe care o iubea cel mai mult, alpinistul arădean a încetat din viață, toate acestea în timp ce încerca să mai cucerească încă un munte.


Marea tragedie s-a confirmat în urmă cu foarte puțin timp, chiar de soția acestuia. Se pare că Zsolt Torok nu mai este printre noi, toate acestea fiind confirmate astăzi de soția sa printr-un mesaj pe facebook dedicat bărbatului care a făcut istorie și a celui care i-a devenit soț de aproximativ o luna: ,, Cel mai pur si mai frumos suflet a plecat dintre noi! Zsolt Torok”.
Acesta a încetat din viață, la doar 45 de ani, în timp ce făcea unul dintre lucrurile pe care le iubea cel mai mult, alpinismul.
Zsolt a fost dat dispărut sâmbătă după ce a plecat într-o escapadă în Munții Făgăraș. Salvamontiștii din Argeș și Sibiu au plecat în căutarea sa sâmbătă, 17 august după ce nimeni n-a mai reușit să dea de el.
În urma căutărilor, aceștua au găsit un trup, totuși având speranța că nu este tocmai marele iubitor al muntelui.
Aradul însă a intrat în doliu după ce echipele tereste ajutate de un elicopter al Ministerului de Interne au constatat că este vorba tocmai despre Zsolt Torok.

Recomandările redacției