Tramvaiele și autobuzele nu vor mai circula decât cu frecvență redusă/Duminică se suspendă circulația

0
442

După ce, spre finalul săptămânii acesteia, reprezentanții Companiei de Transport Public au anunțat că, mijloacele de transport în comun vor circula în regim de sărbătoare, un nou anunț strict prin care se suspendă circulația a fost lansat. 

Compania de Transport Public anunţă că circulaţia mijloacelor de transport în comun, pe raza municipiului, va fi suspendată în cursul zilei de duminică, 22 martie. De asemenea, reprezentanții CTP anunţă că de luni, 23 martie, programul de circulaţie al tramvaielor şi autobuzelor se reduce cu 25 la sută.

„Având în vedere situația generată de răspândirea COVID 19 și măsurile impuse de starea de urgență la nivel național, Compania de Transport Public Arad aduce la cunoștință publicului călător că, în data de 22 martie 2020, se suspendă întregul program de circulație al mijloacelor de transport public urban  efectuat cu tramvaiele si autobuzele. Facem de asemenea mențiunea că, începând cu data de 23 martie 2020 programul de circulație al tramvaielor si autobuzelor va fi redus cu 25%, noul program de circulație putând fi consultat pe pagina web www.ctparad.ro”, se menționează într-un comunicat al CTP Arad.

De asemenea, conform reprezentanților Companiei de Transport Public, linia 60 de autobuz – Piața Romană-Concordiei va fi suspendată.

Mai mulți autoritățile și arădenii, îndeosebi cei care respectă măsurile stabilite de autorități pentru limitarea extinderii virusului își exprimă îngrijorarea vizavi de faptul că, persoanele vârstnice nu țin cont de hotărârile luate pe fond de urgență – de recomandări. Cei mai mulți călători de pe transportul în comun, mai ales la ore de vârf sunt persoane vârstnice, practice, categoria de vârstă cea mai expusă îmbolnăvirii.

Nu în ultimul rând, reamintim că, acum o săptămâna trecută, tramvaiele și autobuzele au fost dezinfectate și igienizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.