Tramvaiul lui Moş Crăciun a început să circule prin oraş

0
317

tramvaiul

Compania de Transport Public Arad a scos pe traseu, la sfârşitul acestei săptămâni, tramvaiul lui Moş Crăciun, acesta devenind o tradiţie a oraşului în preajma Sărbătorilor de Iarnă.

Dimineaţa, tramvaiul va funcţiona în funcţie de programări. Va prelua grupuri de copii de la şcoli, grădiniţe, în funcţie de solicitările venite din partea instituţiilor de învăţământ. După-amiaza, va circula pe toate liniile, după un program care va fi publicat. De asemenea, şi în vacanţă, va circula pe toate liniile.

Tramvaiul este condus de un vatman costumat în Moş Crăciun, iar grupurile de copiii pot călători doar pe bază de programare.

Reprezentanţii Companiei de Transport Public Arad au menţionat că numai copiii însoţiţi de părinţi sau de educatoare ori învăţătoare vor putea călători cu acest tramvai.

Circulaţia acestui tramvai a devenit tradiţională în apropierea sărbătorilor de iarnă, fiind al patrusprezecelea an de când este pus în circulaţie.

Tramvaiul a fost pregătit pentru ieşirea pe traseu, fiind supus unei revizii tehnice. Cu acest prilej, au fost înlocuite beculeţele arse, s-au montat clopoţei şi instalaţii de lumini colorate. Atât conducerile instituţiilor de învăţământ preşcolar cât şi cele ale şcolilor primare sunt invitate să facă, din timp, programări, pentru a se evita aglomeraţia. Rezervările se pot face la dispeceratul Companiei de Transport Public, la telefon 0257-243981.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.