Transport-AR un mix perfect de adrenalină, stil şi putere

0
185

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad organizează la EXPO Arad în perioada 9-11 iunie ,,Transport-AR”, cel mai mare eveniment din vestul țării dedicat transporturilor.
În cadrul evenimentului vor fi expuse următoarele categorii de produse și servicii: camioane, remorci și semiremorci, autoutilitare, microbuze, autocare, auto­- vehicule comerciale, piese de schimb, anvelope, dotări vulcanizări, accesorii auto și tunning, echipamente de service. În zona destinată salonului auto vor fi expuse mărci de renume, dealerii auto având ocazia de a prezenta ultimele noutăți ale mărcilor pe care le reprezintă.
La secțiunea camioane, semiremorci și utilitare vor fi prezente mărcile Scania, Daf, Iveco, Meiller, Krone, Dacia Logan Van, Opel. În cadrul salonului auto vor fi pre­zenți dealeri Mercedes-Benz, Opel, Ford, Hyundai, Kia, Volkswagen, Dacia, Renault, Nissan.
Prima zi a evenimentului este dedicată transportatorilor, atât prin produsele și serviciile propuse de expozanți, cât și datorită conferinței Bursei Europene de Transport EULOAD care va aborda tema ,,Radiografia internă a unei firme de transport”.
În ultima zi a evenimentului, 11 iunie, va avea loc un concurs de îndemânare și drift, ajuns deja la ediția a opta, tradiție a Transport-AR care propune un mix de adrenalină, stil și putere.
Programul de vizitare este următorul: vineri, 11.00-18.00, sâmbătă, 10.00-18.00, duminică, 09.00-16.00 .
(G.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.