Pe scurt

0
598

Transport ilegal de peste 8 tone de acumulatori

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice împreună cu reprezentanți ai Di­recției Antifraudă Deva au desfășurat miercuri, o acțiune cu efective mărite, în urma căreia a fost depistat și oprit în trafic, un transport ilegal de acumulatori auto. În data de 3 octombrie a.c., ofițerii S.I.C.E. au depistat pe raza municipiului Arad, un bărbat de 59 de ani, în timp ce transporta cu un autotren (format din cap tractor si remorcă) 8.200 de kg acumulatori auto uzați, fără a deține documente legale. Întreaga cantitate de acumulatori a fost indisponibilizată, în cauză continuându-se cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă calificată. (C.G.)

Mandat de executare pus în aplicare de polițiști
Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii. Mandatul a fost emis în data de 28 decembrie 2017, de magistrații Judecătoriei Arad, pe numele unui bărbat de 28 de ani, din Chișineu-Criș, care are de ispășit o pedeapsă de patru ani, șase luni și 20 de zile cu închisoarea, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere. Bărbatul a fost depus în Penitenciarul Arad. (C.G.)

Sute de șoferi amendați
Într-o singură zi, poliţiştii rutieri au aplicat peste 200 de amenzi în trafic. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 233 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 70.000 de lei. Dintre acestea, 51 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 182 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circu­- laţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 18 permise de conducere și 8 certificate de înmatriculare. (C.G.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.