savarsin2
Peste 70 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate, zilele trecute, de către poliţiştii de la Secția nr.8 din Săvârșin, în cadrul unei acţiuni organizate pentru prevenirea accidentelor rutiere şi pe linie de transport de material lemnos.
În doar patru ore, oamenii legii au verificat în trafic peste 100 de autovehicule şi, pentru neregulile constatate, au aplicat 72 de sancţiuni la regimul circulaţiei rutiere, pentru acte de comerţ ilicit, fiind constatate în flagrant, de asemenea, şi două infracţiuni la regimul circulaţiei. „Astfel, a fost depistat în flagrant un bărbat de 36 de ani, care conducea în localitatea Țela, un tractor, fără a poseda permis de conducere, dar şi un bărbat de 45 de ani, care conducea un tractor neînmatriculat. Au fost reţinute cinci permise de conducere şi opt certificate de înmatriculare”, ne informa comisar Camelia Tuduce, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.
Oamenii legii au reţinut, de asemenea, în vederea confiscării, şi opt metri steri de material lemnos, valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale aplicate fiind de peste 20.000 de lei.

Recomandările redacției