Transporturi ilicite de material lemnos şi de legume

2
253

legume

În cadrul unei acţiuni dispuse la nivel naţional în perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale, pe linia combaterii evaziunii fiscale şi a comerţului ilicit, poliţiştii arădeni au depistat şi oprit în trafic, în ultimele 24 de ore, două transporturi ilegale de material lemnos şi legume.

Astfel, poliţiştii l-au depistat în trafic pe DN 7, pe C. Ilie, de 29 ani, care a transportat spre Ungaria cantitatea de 6.5 mst., lemn de foc esență tare, în scopul comercializării, fără a fi autorizat în acest sens.

De asemenea, în urma acţiunii a fost depistat şi N. Gheorghe, de 38 ani, care a transportat cantitatea de 1.740 kg. morcovi şi 160 kg. țelină, achiziţionată din Ungaria în scopul comercializării, fără să fie autorizat și fără a deţine acte de proveniență pentru marfa transportată.

Cei în cauză au fost sancţionaţi contravenţional conform Legii nr. 12/1990 cu suma de 1.000 lei, respectiv 2.000 lei, întreaga cantitate de material lemnos şi de legume, în valoare totală de aproximativ 3.800 lei, fiind ridicată în vederea confiscării.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.