Trebuie să ai un dar de la Dumnezeu

2
6678

VOICU SIDA 

Ca să faci niște acte de caritate trebuie să ai un dar de la Dumnezeu. Să ai suflet, să ai o mână de întins atunci când viața a doi copii depinde de partea financiară, iar părinții nu dispun de aceste sume fabuloase. De aceste două cazuri a aflat tânărul om de afaceri arădean Ovidiu Palcu, o persoană cunoscută și mediatizată prin presă și pe diferite rețele de socializare și pentru marele fapte cu caracter uman pe care le face antreprenorul arădean.

Domnule Ovidiu Palcu, cunoaștem cele două cazuri din județul nostru, cu o fetiță de 4 ani din Buteni și un copil de 16 ani din orașul Curtici. Viața celor doi depinde de niște sume fabuloase, necesare spitalizării. În cazul fetiței de 4 ani, a fost spitalizată la Oradea și acum este bine alături de părinții ei acasă. În ceea ce îl privește pe Robert Emilian Șiclovan, în vârstă de 16 ani, din Curtici, elev în clasa a IX-a la Liceul Teoretic Ion Creangă din Curtici, acesta urmează să facă o a doua operație pe creier, la un spital din Israel.

Iată ce ne spune mama fetiței, doamna Miculaiciuc Adina Ana Maria, prin ce a trecut: „Am fost trimisă cu fetița la fel de fel de medici, de la care a primit diferite diagnostice, total nereale. Și să nu o mai lungim, fetița mea a fost operată la Spitalul Pelican din Oradea de «apendicită peritonită acută gangrenoasă». Operația a durat trei ore, până a extras tot puroiul. În orice caz, banii au fost pe primul plan și a fost o sumă mare. Asta ne-a spus medicul de la început. Dar dacă mai întârziam câteva ore, pierdeam fetița. Dacă aș fi fost la Arad, eram acum fără fetița mea. Problema cea mai acută, a banilor, ne-am trezit că este rezolvată de o persoană pe care nu am văzut-o în viața mea. Ne-a transmis să îi trimitem cheltuielile de spitalizare, pentru că le suportă dumnealui.

Am zis, Doamne, unde mai întâlnești asemenea oameni pe pământul acesta? Noi ne rugăm lui Dumnezeu să fie alături de el. Cum a fost dumnealui cu sufletul alături de noi, așa ne dorim ca peste tot unde merge să îl ajute Dumnezeu, să îi dea Dumnezeu domnului Palcu tot ce își dorește în viață și în afaceri“.

Iată ce ne spune doamna Viorica Șiclovan, mama lui Robert, care a fost operat pe creier în urmă cu trei ani la Cluj, însă boala a recidivat „iar în țară nu ne ajută nimeni din cauză că nu au aparatură și specialiști. Cei de la Cluj ne-au indicat Israelul pentru a efectua operația, dar din păcate suma este enormă: 56.000 euro. Nu aveam asigurat nici transportul și nici cazare nu aveam. Cazul a fost mediatizat și ne-am trezit că cineva ne sună să facem demersurile necesare deoarece s-au găsit banii. Nu mi-a venit să cred că există un om cu suflet atât de mare, cum este domnul Palcu. Nu mai aveam cuvinte, nu mai puteam dormi noaptea de așa o mare bucurie. Pur și simplu, viața copilului meu a primit o șansă. Domnule Ovidiu Palcu, dumneata dai viață copilului meu. Fără această sumă de bani, nu puteam face nimic.

Doamne, este salvatorul de vieți omenești pe pământ!

Ne rugăm pe unde mergi și în tot ce faci Dumnezeu să fie lângă tine, așa cum ești dumneata lângă noi.

Acestea sunt fapte, nu că avem bani și îi ținem pentru cine rămâne de văzut“.

VOICU SIDA 

 

2 COMENTARII

  1. Dl Ovidiu Palcu este Omul lui Dzeu pe pamant, este Omul prin care minunile, pentru care te rogi printre lacrimi , apar in viata ta, este ingerul pazitor pe pamant,
    este o binecuvantare pentru cei carora li se alatura.
    Este foarte greu sa gasesti cele mai potrivite cuvinte pe care sa le alături dlui Ovidiu Palcu pentru ca orice ai spune nu este suficient sa-ti exprimi recunostiința. Gandurile noastre bune, rugaciunile noastre să formeze in jurul d-voastra o armura pe care nimic, niciodată sa nu o pătrundă !!
    Sa fiti binecuvântat, dle Ovidiu Palcu !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.