Se trece printr-o criză sanitară severă care suprasolicită, atât întreg personalul din spitalele din județul nostru, cât și personalul de la Ambulanțe Arad, însă aceștia lucrează, în continuare, pentru combaterea virsului Covid-19 și salvarea a cât mai multe vieți omenești.

Deși volumul de lucru este unul enorm, desfășurarea activităților medicilor, asistenților și personalului SAJ continuă fără întrerupere: Cu toate acestea, întreg personalul SAJ Arad a reușit să se implice într-o asemenea manieră, încât nu au existat  sincope în activitatea noastră de acordare a asistenței medicale de urgență și de transport al pacienților către unitățile spitalicești”, ne-a declarat directoarea SAJ Arad.

Zilele trecute s-a înregistrat un număr record de solicitări a ambulanțelor din Arad, atingându-se la 650 de chemări la domiciliu pentru evaluarea pacienților, iar în caz de necesitate, transportarea acestora la spital. Cel mai mic număr de solicitări, din ultima lună, se înregistrează în maximumul de 400 de chemări, ceea ce nu este îmbucurător.

 

Recomandările redacției