sally_fieldA câştigat două premii Oscar, iar anul acesta a mai fost nominalizată pentru încă unul, dar asta nu înseamnă că actriţa de 66 de ani nu are regrete.

Sally Field, căci despre ea este vorba, a mărturisit că şi-ar fi dorit să ştie mult mai multe lucruri la 18 ani.

„Aş fi vrut să-mi dau seama că timiditatea poate să te paralizeze. Am început să muncesc la 18 ani când eram încă un copil. Nu-mi ştiam drepturile şi mi-am cărat timiditatea până la vârsta a doua. Când privesc în urmă, eram ca o fetiţă. Mi-ar plăcea să o îmbrăţişez şi să o ajut pentru că lucrurile nu trebuie să fie atât de dificile. În viaţa mea, am învăţat să mă împac cu partea timidă din viaţa mea şi să trec peste ea. Sunt mulţi ca mine”, a declarat starul.

În plus, actriţa a ţinut să precizeze: „A fost o parte din personalitatea mea. Consider timiditatea un demon mare, urât şi stupid. Mi-aş dori să fi avut o educaţie mai bună asupra banilor. Am petrecut mult timp făcându-mi griji pentru ei. Mă trăgeam dintr-o familie care părea să aibă mulţi. Tatăl meu vitreg era vedetă tv şi un cascador de top. Apoi ni s-a luat totul. Casa, maşina şi ne-am mutat într-o căsuţă. Am petrecut mult timp având sentimentul că am pierdut tot. Rezultatul este că îţi poate fi greu să găseşti fericirea. Ce este fericirea? M-am simţit dată peste cap de multe ori. Fericirea nu este o descriere pe care o iau în considerare. Sunt anumite zile când mă simt mai fericită decât în altele, dar e mai mult ca o mulţumire”, a completat vedeta.

 

SURSA: http://vdt.antena3.ro

Recomandările redacției