mironLiderul seriei a V-a a ieșit oficial din vacanță odată cu antrenamentul de luni după-amiază. După o scurtă discuție cu „oficialii” clubului, sebișenii au răspuns pentru prima oară comenzilor antrenorilor Mihai Petcuț, Marin Balint și Sandu Țamboi, supervizați de Ionuț Popa. Oferta lui „Mister” de a reveni pe gratis pe banca UTA-ei nu a fost acceptată de ac-ționarii „alb-roșiilor”, așa că el își poate vedea mai departe de treabă la gruparea de pe malul Crișului Alb.
În această perioadă, Popa se ocupă și de achiziții la Sebiș, fără a se grăbi să facă unele alegeri. „Căutăm câte un fotba­list pentru fiecare compartiment, însă numai în condițiile noastre. Avem deja echipă, nu alergăm după oricine. Căutăm fotbaliști care vin cu un plus și care nu au pretenții exagerate”, a precizat directorul tehnic al „alb-albaștrilor”.
În iarbă vor avea treabă în perioada următoare în special tehnicienii. Ei vor conduce câte un antreanament în fiecare zi a acestei săptămâni, în timp ce de luni, cartierul general se va muta în Ungaria, la Bekes.
Revenind la reunirea de ieri, de la ea au absentat Moise, plecat în vacanță în Spania până pe finalul acestei săptămâni, Miron (răcit) și Ban, care acuză o durere la genunchi. Talentatul fundaș, care a marcat golul ce a făcut din Național campioană de toamnă, a absentat aproape toată toamna din pricina unei accindetări la gleznă și numai de o nouă problemă medicală nu ar avea nevoie.

Recomandările redacției