dragan-botis-nagy-stratilaCornel Nădăban lipsește din efectivul utist înaintea meciului cu Becicherecul datorită unei leziuni musculare, absența se va prelungi probabil până la sfârșitul turului. Dani Bulza are și el probleme de ordin medical, iar Adrian Popa s-a resimțit după amicalul de marți și e cu semnul întrebării. În schimb, Sorin Leucuța, confruntat și el cu o accidentare, e bun de joc și intră în calcule. „Avem un lot, asta îmi doresc și își dorește orice antrenor, din care schimbările pot să vină cu plusuri. Rămâne ca jucătorii intrați de pe bancă să vină dornici să joace ti­tulari. S-a văzut și sâmbătă, la Ineu (rezerve, Hlistei și Leucuța au înscris), a mulțumit și acest aspect”, a punctat antrenorul Roland Nagy.
În altă ordine de idei, proiectul „UTA este a tuturor arădenilor” se consolidează înaintea disputei dintre utiști și liderul din C4. Ieri, Claudiu Drăgan a transmis că un vechi susținător al Bătrânei Doamne a devenit partener al clubului: „Anunț, din nou cu plăcere, că ni s-a alăturat, prin domnul director Liviu Vilagoș, un vechi susținător al echipei noastre, compania Logistic Arsped Cargo”.
„E o veste bună înaintea duelului cu liderul la zi al seriei.
Ne așteaptă un meci greu, dar sperăm să schimbăm puțin locurile din fruntea clasamentului”, a adăugat cel alintat „Iedul” pe când anima atacul arădean.

Recomandările redacției