​Polițiștii municipiului Arad, ai orașului Pâncota și ai Secției 2 Rurală Arad, au desfășurat, la sfârșitul săptămânii trecute, trei acțiuni „fulger”.

​În municipiu, împreună cu polițiștii secțiilor 1 Vlaicu și 2 Micălaca, au fost legitimate 78 de persoane și verificate 76 de vehicule. Au fost aplicate 33 de sancțiuni contravenționale, toate perntru nerespectarea legislației rutiere, în valoare totală de 17.610 lei, dintre care 2 pentru conducere sub influența alcoolului. Testarea cu aparatul alcooltest a tututor conducătorilor de vehicule a relevat că doi dintre aceștia conduceau sub influența alcoolului, fiind înregistrate îmbibații alcoolice de 0,32 mg./l. alcool pur în aerul expirat și 0,19 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Au fost reținute două permise de conducere.

​Pe raza comunelor Semlac și Iratoșu, au fost legitimate 32 de persoane și verificate 25 de autoturisme, fiind aplicate 12 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea legislației rutiere, în valoare de 7.115 lei. A fost constatată o infracțiune rutieră, pentru conducere sub influența alcoolului. 

​Polițiștii orașului Pâncota, împreună cu cei din Șiria, au legitimat 58 de persoane și verificat 48 de autoturisme. În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 37 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 17.790 de lei, fiind reținute 3 permise de conducere, toate pentru depășirea vitezei legale.

​Acțiunile polițiștilor arădeni se desfășoară permanent, pentru reducerea riscului rutier și cauzelor generatoare de accidente rutiere.

Recomandările redacției