Trei actrițe vor recita pentru arădeni în Săptămâna Mare

0
292

Publicul arădean va avea parte în Săptămâna Patimilor de versuri dedicate cu drag și multă emoție de către trei actrițe. Astfel, începând din 13 aprilie și până în 19 aprilie, zi de zi, de la ora 12, publicul va primi în dar, pe pagina de facebook a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad, câte un poem rostit de actrițele Oltea Blaga, Liliana Balica și Dorina Darie Peter.

AcumActrița Oltea Blaga, mai mult decât oricând, avem nevoie de emoție. De acea emoție extraordinară pe care doar versurile ne-o dau. Tocmai de aceea, ne-am gândit să îi bucurăm pe spectatorii noștri, pe acei oameni minunați care ne învăluie de fiecare dată cu dragostea lor, dăruindu-le în fiecare zi, în chiar miezul zilei, câte un poem. O poezie menită să aducă în casele voastre emoția acestor zile atât de speciale”, spune actrița Oltea Blaga – coordonator al proiectului.

Înregistrările poemelor vor putea fi urmărite din 13 aprilie, vreme de o săptămână, de la ora 12, pe pagina de facebook a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad, iar în chiar Noaptea de Înviere, de la ora 23, se va difuza înregistrarea spectacolului „Lumină din Lumină” – recital de poezie religioasă, susținut de actrița Oltea Blaga, cu participarea Corului „Emil Monția”, dirijor Ovidiu Boar, o înregistrare din anul 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.