flagrantTrei tineri au fost reţinuţi de poliţişti, după ce ar fi furat mai multe biciclete din cartierul Micălaca. Ieri noaptea, în jurul orei 01.20, poliţiştii Secţiei nr. doi de Poliţie au prins în flagrant trei tineri, bănuiţi de furtul unor biciclete.

Alexandru V., în vârstă de 19 ani, A. S., de 17 ani şi R. M., de 16 ani, toţi din Arad, au fost depistaţi de către poliţiştii de ordine publică, în urma activităţilor de patrulare de pe raza cartierului Micălaca.

„Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că cei trei tineri, prin tăierea sistemului de siguranţă, ar fi sustras trei biciclete de pe stradă cât şi din casa scării unor blocuri situate pe strada Voinicilor. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele celor în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Ovidiu Liber. De asemenea, poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a acestora.

Recomandările redacției