Trei bărbați din Bangladesh, găsiți într-un automarfar

0
375

La granița României cu Ungaria sunt descoperiți, zilnic, diverși cetățeni străini, al căror scop este să ajungă în vreuna din țările de Europa de vest.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au descoperit, ascunși în semiremorca unui automarfar condus de un cetățean bulgar, trei cetăţeni din Bangladesh, care încercau să iasă ilegal din țară.

La sfârşitul săptămânii trecute, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanapalota, s-a prezentat pentru control, pe sensul de ieşire din ţară, cetăţeanul bulgar A.G., în vârstă 51 ani. Acesta conducea un ansamblu rutier format din cap tractor marca Scania și semiremorca marca Krone, ambele înmatriculate în Bulgaria. Conform documentelor de însoţire a mărfii, şoferul ar fi trebuit să transporte electrocasnice pe ruta Bulgaria – Germania.

Poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit al mijlocului de transport. Astfel, au fost descoperite ascunse, în partea din spate a semiremorcii, stând pe cutiile în care era transportată marfa, trei persoane de sex masculin.

După primele verificări, polițiștii de frontieră au stabilit că cei trei bărbați sunt din Bangladesh, au vârste cuprinse între 25 şi 26 de ani și doreau să ajungă în state din vestul Europei.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de migranți pentru şoferul ansamblului rutier, respectiv tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat față de cei trei cetăţeni din Bangladesh.

La finalul cercetărilor urmează a fi dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.