judoDeva a găzduit finala Campionatului Naţional de judo, competiţie rezervată categoriei sub 15 ani, atât la individual cât şi pe echipe. Judeţul Arad a fost reprezentat de sportivi de la CSM, LPS şi Victoria Nădlac, coordonaţi de antrenorii Arpad Nagy şi Adrian Rău.
Performerii delegaţiei au fost Casandra Rusniac, Diana Tomuţ – Popa, ambele de la CSM Arad, pregătite de Dorin Drimbe şi Arpad Nagy, precum şi Marc Boldiş, legitimat la Victoria Nădlac, toţi trei judoka cucerind titlul naţional!
O evoluţie bună au mai avut Cristea Coriolean şi Alexandra Ionescu, care s-au clasat pe şapte. În competiţia echipelor, gruparea Aradului (Lăcătiţ Denisa, Anton Damaris, Ionescu Alexandra, Rusniac Casandra şi Tomuţ Diana) a ratat de puţin medalia de bronz, după ce a pierdut cu 4-3 în faţa reprezentantelor Piteştiului.
În altă ordine de idei, Piteştiul va găzdui săptămâna viitoare Cupa Europei de cadeţi, întrecere la care Aradul va fi reprezentat de Maria Rusniac, Orlando Gruia şi Daniela Buboi, toţi trei de la CSM, respective Luca Kunszabo, Harley Copil şi Robert Nagy, toţi trei de la LPS.

Recomandările redacției