Trei cetățeni români căutați de autorități, prinși la Nădlac

0
694

Polițiștii de Frontieră au foarte multe atribuții, atunci când vine vorba de efectuarea controlului. Aceștia trebuie să fie atenți la fiecare detaliu și să acționeze repede, în cazul în care ceva nu este în regulă.

Vineri, 24.07.2020, un cetățean român, s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, pe sensul de intrare în România, pentru a efectua controlul de frontieră. După efectuarea verificărilor specifice, s-a descoperit că pe numele bărbatului era emis un mandat european de arestare, emis de către autoritățile slovace, pentru săvârșirea de infracțiuni contra persoanei.

Tot vineri, în același loc, tot un cetățean român, s-a prezentat pentru control la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac. Acesta era în vârstă de 51 de ani și se îndrepta către sensul de ieșire din țară. Verificările specifice au arătat că pe numele bărbatului este emis, de către autoritățile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și fără permis.

Cu o zi înainte, joi, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, un cetățean român în vârstă de 26 de ani, s-a prezentat la control. S-a depistat că acesta avea întocmit pe numele său  un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de către autoritățile române.

În toate cazurile, persoanele au fost predate Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.

Henrietta Balaj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.