Trei cetățeni turci, găsiți într-un taxi, la Chișineu–Criș

0
423

În timpul unei curse, conducătorul unui autoturism de regim taxi a fost oprit de către poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Vărşand – I.T.P.F. Oradea, aflați  în misiune în  localitatea Chișineu-Criș, deorece avea trei cetățeni străini drept pasageri. Acesta a fost oprit miercuri, în jurul orei 23:30.

Cei trei pasageri au fost rugați să își justifice prezența în apropierea graniței și să prezinte orice fel de act de identitate. Deoarece aceștia nu aveau asupra lor niciun fel de document și nu își puteau motiva prezența în zonă, au fost transportaţi la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră pentru a fi efectuate mai multe cercetări.În urma primelor verificări, s-a constatat că cei trei sunt de cetățenie turcă, având vârste cuprinse între 23 și 26 de ani. Intenția acestora a fost de a merge până în apropierea frontirei şi de acolo să treacă ilegal în Ungaria, pe jos, ca în final să ajungă în vreo țară din vestul Europei.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.