Trei copii ai unei familii de arădeni stabilită în SUA au murit într-un accident produs în Missouri

0
526

Durere sfâșietoare într-o familie de arădeni stabiliți în Statele Unite ale Americii. Pe unul dintre drumurile express din statul american Missouri, Claudia Doboș, de 35 de ani, care conducea microbuzul în care se aflau alți opt membri ai familiei, a încercat să evite nenorocirea, după ce o mașină de mare tonaj a încercat să revină pe șosea, acesta fiind parcat undeva pe marginea șoselei.

Fără să se asigure, șoferul mașinii de mare tonaj a intrat pe una dintre benzi. Camionul a intrat în calea microbuzului de pasageri, determinându-l pe șoferul acestuia, Claudia Doboș, să vireze brusc pentru a evita o coliziune, scrie Ky3.

Microbuzul a ieșit de pe carosabil și a lovit o barieră de cablu. Trei copii (Olivia, 8 ani, Angelina, 7 ani și Julia, 6 ani) au fost catapultați din microbuz, deși purtau centurile de siguranță. Ei au fost declarați decedați la fața locului. Toți cei din vehicul purtau dispozitive de siguranță. Expressul I-44 a fost închis, în timp ce echipajele de prim ajutor ce au răspuns apelului de urgență au tratat persoanele implicate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.