Trei copii de origine afgană au dispărut dintr-un centru de minori

0
330

În seara de 10 ianuarie, în jurul orei 22:00, trei minori cu vârste cuprinse între 10 și 15 ani, de origine afgană, au dispărut dintr-un centru de specialitate din Arad. Au fost găsiți în scurt timp de jandarmii arădeni.

Un echipaj de Jandarmerie aflat în serviciul de patrulare, a fost sesizat de către dispecerul de serviciu, aseară, despre faptul că, trei minori au dispărut dintr-un centru de primire minori, unde erau cazați. Apelul a fost efectuat de către angajații centrului care au mai precizat și faptul că, cei trei copii nu sunt îmbrăcați conform anotimpului.

Jandarmii s-au mobilizat imediat și având semnalmentele minorilor au plecat  în căutarea lor. 

Au fost verificate mai multe zone din municipiu și în scurt timp, minorii au fost depistați la o distanță apreciabilă față de locul dispariției și conduși înapoi la centrul din care au plecat, unde au primit haine uscate și o masă caldă. 

În urmă cu o săptămână, cei trei minori au fost depistați de către polițiștii de frontieră, în timp ce încercau să treacă frontiera de stat și conform prevederilor legale au fost cazați într-un centru de specialitate până la finalizarea procedurilor legale cu privire la întocmirea documentelor de identitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.