Trei dosare penale deschise de poliţişti la regimul circulaţiei rutiere

0
405

infractiuni
Poliţiştii au depistat în trafic, în ultimele 72 de ore, mai multe persoane care au săvârşit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.
Astfel, pe raza localităţii Lipova, a fost depistat în trafic un bărbat, de 49 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o alcoolemie de 0,45mg./l. alcool pur în aerul expirat; pe DJ.792C, pe raza localităţii Pâncota, un bărbat de 41 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară, având o alcoolemie de 0,59 mg./l. alcool pur în aerul expirat şi pe raza localităţilor Curtici şi Sintea Mare, doi tineri, de 23, respectiv 19 ani, în timp ce conduceau autoturisme având alcoolemii de 0,45mg./l. alcool pur în aerul expirat, respectiv 0,22 mg./l. alcool pur în aerul expirat.
Conform procedurii, în toate cele patru cauze s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
„De asemenea, au fost depistaţi în trafic un bărbat, de 54 de ani, în timp ce conducea un moped pe raza localităţii Ususău, un bărbat, de 45 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Şeitin, iar pe raza localităţii Măderat, un tânăr de 23 de ani, în urma verificărilor constatându-se că aceştia nu deţineau permis de conducere. Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere”, preciza Ovidiu Liber, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.