Povestea lui Nicu și lui Alex Vereu, din Câmpina, tată și fiu, v-am spus-o acum câteva luni. Cei doi și în special Nicu au fost nelipsiți din tribunele arenelor din zona Capitalei, însă, sâmbătă, pe arena „Nicolae Dobrin”, li s-au mai alăturat un fan.

Viorel Cristea are 64 de ani, a venit tocmai de la Arad, cu trenul și a prins o parte din vremurile de glorie ale Campioanei Provinciei. „Locuiesc în cartierul Aurel Vlaicu, zona Tic-tac, aproape de stadion și m-am îndrăgostit de UTA la 7 ani. Tatăl meu ajuta pe la stadion, cu tabela, plasele la porți și altele, bineînțeles că m-a luat cu el. Nu am ratat nici un meci din perioada aceea, era o încântare să-i vezi jucând pe Domide, Dumitrescu sau Brosovszky. Acum, în ultima perioadă am fost dezamăgit că nu găsim nicicum soluția pentru a face echipă la Arad, dar – poate – reaprindem flacăra. Nu am prea mers la meciuri, la Șiria și pe Motorul. Am fost la baraj la Lugoj, apoi în Liga 3, la meciul cu Hunedoara înainte de promovare, iar anul trecut de 1 decembrie la meciul cu Daco-Getica. În țară mai merg și pentru că vreau să-mi consum tichetele alocate pensionarilor. Așa am ajuns anul trecut la Ploiești și la Constanța, la ultimele deplasări din tur, acum am venit la Pitești. Mai fac și eu mișcare, îmi place în deplasare. Am fost și pe vremuri, când lucram la colaborări la fabrica Strungul și eram mereu în delegație și prindeam meciuri ale UTA-ei. Dacă se va termina noul stadion, voi fi prezent la toate meciurile, dacă mă ține bunul Dumnezeu sănătos”, ne-a relatat susținătorul „Bătrânei Doamne”.

Chiar dacă nu e atras de partidele de pe arena „Motorul” și mai ratează și unele deplasări, Cristea susține: „Urmăresc ce se înscrie în presă despre UTA, sunt la curent cu toate. Părarea mea este că încă nu se poate spune că avem echipă. Apărarea este vraiște, îmi pare rău de domnul Popa, că este bolnav, dar poate mai trebuia făcut ceva la nivel de lot, nu așa cum suntem acum”.

Altfel, UTA a bifat cel de-al doilea meci la rând fără galerie. Dar nu absența „ultrașilor” din peluza arenei din Trivale este o știre, ci cea de la precedentul meci acasă, cel de miercuri cu Aerostar Bacău (scor 2-1).

Recomandările redacției