Trei incendii, în doar două ore

0
669

Seara de 7 iulie nu a fost  una plictisitoare pentru Detașamentul de Pompieri  Arad. Aceștia au trebuit să intervină în cazul a trei incendii.

Primul incendiu a avut loc pe Ștrandul Neptun, într-o clădire dezafectată, unde ardeau haine și alte bunuri. Incendiul a fost stins rapid, în 15 minute.  Cauza cea mai probabilă este acțiunea unor persoane iresponsabile.

În același timp, alte 3 echipaje ale Detașamentului de Pompieri Arad au trebuit să intervină în cazul unui incendiu din localitatea Zimandu Nou, pentru a veni în sprijinul serviciului voluntar din localitate pentru stingerea unui incendiu la o casă de locuit. Incendiul se manifesta în interiorul mansardei. Datorită acționării rapide al pompierilor, focul a fost stins, înainte ca acesta să fi avut ocazia să se extindă. Motivul incendiului a fost un foc deschis într-un spațiu închis.

În timp ce echipajele de intervenție se aflau la Zimandu Nou, un autotren a luat foc în mers pe centura Aradului. Din fericire și acesta a fost stins repede fără a produce victime. Cauza probabilă a fost un scurt circuit electric.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.