Trei noi judecători completează colectivul Judecătoriei Arad, fiind vorba de doi tineri și o tânără care în aceste zile depun jurământul la instanța din Arad.

Miercuri, în Sala festivă a Tribunalului Arad a avut loc ceremonia de depunere a jurământului de către noii judecători care îşi vor desfăşura activitatea în cadrul Judecătoriei Arad. Ceremonia de depunere a jurământului a avut loc în cadrul Adunării Generale a Judecătorilor Judecătoriei Arad, în prezenţa conducerii Tribunalului Arad şi a conducerii Judecătoriei Arad.

Unul dintre cei care au depus jurământul miercuri este Andrei Octavian Lăcătușu, originar din Timișoara, în vârstă de 28 de ani, care și-a făcut stagiul la Judecătoria Focșani. Al doilea tânăr care a depus jurământul este Emanuel Ion Grama, de loc din București, tot în vârstă de 28 de ani, judecător care și-a făcut stagiul la Judecătoria Petroșani. Cei de-al treilea este Diana Costea, care nu a depus încă jurământul, urmând să o facă în zilele ce urmează. Din motive medicale, nu a putut fi prezentă în cursul zilei de miercuri la Palatul Justiției. Colegii de la tribunal și judecătorie le urează „Bun venit” şi le doresc mult succes în carieră.

 

Recomandările redacției