Trei judecători noi își vor începe activitatea la Judecătoria Arad

0
939

Trei noi judecători completează colectivul Judecătoriei Arad, fiind vorba de doi tineri și o tânără care în aceste zile depun jurământul la instanța din Arad.

Miercuri, în Sala festivă a Tribunalului Arad a avut loc ceremonia de depunere a jurământului de către noii judecători care îşi vor desfăşura activitatea în cadrul Judecătoriei Arad. Ceremonia de depunere a jurământului a avut loc în cadrul Adunării Generale a Judecătorilor Judecătoriei Arad, în prezenţa conducerii Tribunalului Arad şi a conducerii Judecătoriei Arad.

Unul dintre cei care au depus jurământul miercuri este Andrei Octavian Lăcătușu, originar din Timișoara, în vârstă de 28 de ani, care și-a făcut stagiul la Judecătoria Focșani. Al doilea tânăr care a depus jurământul este Emanuel Ion Grama, de loc din București, tot în vârstă de 28 de ani, judecător care și-a făcut stagiul la Judecătoria Petroșani. Cei de-al treilea este Diana Costea, care nu a depus încă jurământul, urmând să o facă în zilele ce urmează. Din motive medicale, nu a putut fi prezentă în cursul zilei de miercuri la Palatul Justiției. Colegii de la tribunal și judecătorie le urează „Bun venit” şi le doresc mult succes în carieră.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.