Trei oameni s-au înecat în mare, în aceeaşi zi

0
677

Un tânăr în vârstă de 18 ani a murit marţi, înecat la Olimp, iar alte două persoane şi-au pierdut viaţa ulterior în mare. Bilanţul victimelor care şi-au pierdut viaţa în valurile mării de la începutul acestui sezon estival a ajuns la 20.

Tânărul a intrat să facă baie în ciuda faptului că steagul roşu a fost arborat pe mai multe plaje.  Deşi steagul roşu a fost arborat pe mai multe plaje, iar salvamarii îi avertizează pe turişti să nu intre în mare, seria tragediilor provocate de inconştienţa unora dintre turişti continuă.

Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa a fost solicitat să intervină, marţi dimineaţă, pe o plajă din Olimp, unde un tânăr în vârstă de 18 ani se înecase în mare. La faţa locului a ajuns şi elicopterul SMURD, care ar fi trebuit să-l transporte pe tânăr urgent la spital, dar în ciuda manevrelor de resuscitare făcute de salvamari şi de cadrele medicale, viaţa acestuia nu a mai putut fi salvată.

Un bărbat a murit înecat la Costineşti

O nouă tragedie s-a petrecut, marţi, pe litoral, un bărbat de aproximativ 40 de ani înecându-se la Costineşti. Cadrele medicale au fost solicitate să intervină, marţi, în zona Golful Francezului din Costineşti, unde un bărbat de aproximativ 40 de ani fusese scos din valurile mării în stop cardiac.

Un alt bărbat a murit înecat la Mamaia. Este cea de-a treia persoană care îşi pierde viaţa marţi în apele mării. Nici viaţa bărbatului de 60 de ani care s-a înecat la Mamaia nu a putut fi salvată, în ciuda manevrelor de resuscitare.

Toate cele trei victime s-au aventurat în valuri deşi steagurile care interzic scăldatul sunt arborate pe majoritatea plajelor de pe litoralul românesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.