Trei şcoli din Arad au obţinut titluri de excelenţă

0
511

scoliConsorţiul Regional Crio-Vest, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Arad şi Comitetul Local de Dezvoltare a Parteneriatului Social Pentru Formare Profesională – C.L.D.P.S. Arad, va derula în 2014, procesul de monitorizare a ofertei învăţământului tehnic şi profesional din judeţul Arad. „În acest sens avem plăcerea de a vă invita să participaţi la evenimentul de lansare a ediţiei a II-a a procesului de monitorizare a unităţilor de învăţământ profesional şi tehnic, a ofertei de formare profesională şi validarea acesteia de către reprezentanţii mediului economic, ai autorităţilor locale, în general al partenerilor membrii ai C.L.D.P.S. Arad, prin acordarea titlului de Excelenţă 2014. Acţiunea are loc astăzi, 13 mai, de la ora 14.00, la Liceul Pedagogic Dimitrie Ţichindeal Arad, unde vom prezenta metodologia actualizată a procesului, calendarul acţiunilor şi invitaţia deschisă pentru parteneri şi beneficiari“, ne-a declarat prof. Claudius Mladin, inspectorul şcolar general al Judeţului Arad.
În anul 2014 ariile de excelenţă vizate sunt definite în jurul conceptelor de „Dezvoltare Relevanţă – Atractivitate – Inovare – Business“. Această acţiune este o şansă excelentă pentru promovarea exemplelor de bună practică din învăţământul tehnic arădean şi pentru a consolida parteneriatele la nivelul judeţului Arad.
Menţionăm că ediţia 2013 a Schemei de excelenţă s-a finalizat cu acordarea a 29 de titluri în Regiunea Vest pentru patru arii de excelenţă – din care şase titluri de excelenţă au revenit judeţului Arad cu trei unităţi şcolare monitorizate: Colegiul Tehnic Aurel Vlaicu Arad (trei titluri), Liceul Tehnologic Sava Brancovici Ineu (două titluri) şi Colegiul Particular Vasile Goldiş Arad (un titlu).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.