jucChiricheș a bătut recordul de transfer pentru o echipă din Liga I. A plecat pe 8,5 milioane la Tottenham și i-a li­niștit conturile Stelei.
Gigi Becali așteaptă sa dea și alte lovituri importante în 2014. Vărul său, impresarul Victor Becali, crede că steliștii au toate motivele să creadă în oamenii pe care îi propun pentru un transfer tare la anul. Chipciu, Gardoș, Iancu sau Stanciu pot fi viitoarele bombe de mercato în Ghencea. Și Dinamo există în planul scouterilor. Puștiul Rotariu le place bogaților.
„E greu să vindem jucători ro­mâni în străinătate. Nu avem pe cine, nu vedeți? În afară de Maxim și Chiri­cheș, cine a mai confirmat? Mari transferuri pot fi la Gardoș, Chipciu, Iancu, Stan­ciu sau Rotariu de la Dinamo. Pentru ultimul, însă, va trebui sa mai treacă ceva timp. El e observat de mai multe echipe, dar va trebui să crească de la meci la meci. Chipciu trebuie să-și revină, a trecut prin momente neplăcute, dar printr-o pregătire bună se poate să ajungă la același nivel din trecut. Cred că Gardoș are acum cea mai bună perspectivă pentru un transfer la o echipă bună”, a spus Victor Becali.

Recomandările redacției