furturiTrei suspecţi de furturi din magazine au fost prinşi, zilele trecute, de poliţiştii arădeni.

În primul caz, poliţiştii Secţiei nr. 1 cercetează doi tineri care au fost surprinşi în flagrant, în timp ce furau din magazin. Tinerii – în vârstă de 12, respectiv 15 ani, ambii din Arad, au fost depistaţi în timp ce sustrăgeau încălţăminte sport dintr-un magazin situat în incinta unui complex comercial de pe raza cartierului Aurel Vlaicu. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele celor doi fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Pentru aceeaşi infracţiune este cercetat şi un bărbat de 37 de ani, din Arad, prins în flagrant în timp ce sustrăgea bunuri dintr-un magazin din municipiu.

Bărbatul a fost depistat în timp ce sustrăgea produse alimentare şi cosmetice de pe rafturile unui magazin din cartierul Micălaca. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele celui în cauză fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt”, ne informa Ovidiu Liber, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Recomandările redacției