Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au dispus, printr-un rechizitoriu întocmit recent, trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpaţilor T.C., T.T.D. şi a inculpatului minor B.L.F., pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu în formă agravată şi omor deosebit de grav.
„În noaptea de 28/29.09.2013, cei trei inculpaţi au escaladat gardul de la locuinţa victimei M.V., din Sânpetru German (Secusigiu), cu intenţia de a sustrage de la aceasta din urmă  suma de 1.000 de lei, bani ce credeau că victima i-a primit în aceaşi zi pentru munca prestată în localitate la un consătean. Au determinat, apoi, victima să iasă din casă în curte, unde inculpatul T.C. i-a aplicat o lovitură cu parul în cap, în urma căreia a fost doborâtă la pământ”, precizează Parchetul.
Din câte reiese din rechizitoriu, inculpaţii au căutat după banii victimei atât în hainele acesteia, cât şi în locuinţă. Negă­sind nimic, au părăsit imobilul, lăsând victima în agonie. Dosarul a fost înaintat spre competentă soluţionare Tribunalului Arad.
(D.D.)

Recomandările redacției