tricabaremFiindcă, practic, „Bătrâna Doamnă” nu are stăpân, iar administratorul judiciar nu are abilități de ordin sportiv, grupările interesate de unii fotbaliști ai „alb-roșiilor” au contactat antrenorul echipei. „În ultimele săptămâni, am fost sunat pentru trei jucători. Indiferent de cei care au întrebat, am dat același răspuns. Nimeni nu pleacă de la UTA fără bani. Probabil, cluburile și-au imaginat că pot lua fotbaliști pe gratis de la Arad, dar nu este așa. Le-am spus pretențiile clubului și nu au mai sunat apoi. Așa că aștept toți jucătorii la reunire pe 10 ianuarie”, ne-a mărturisit Eugen Trică. Cel mai probabil, „textiliștii” care au atras atenția altor cluburi au fost Popescu, Ardelean și Zaluschi.
Acesta are în vizor și trei-patru achi­ziții, însă atâta timp cât nu le are ce oferi nu le poate cere să se prezinte la programul echipei. „Am avea nevoie de niște fotbaliști pentru retur, dar dacă nu se poate să aducem pe nimeni trebuie să scoatem maxim din cei pe care ne-am bazat și în toamnă. Din păcate, cred că-l vom pierde pe Zanardini, care nu mai are contract cu clubul și nu cred că-l putem convinge să mai semneze cu noi. Eu, bineînțeles, mi l-aș dori pe mai departe, dar…”, a mai spus cu regret Trică.
Semne de întrebare mai sunt și în dreptul lui Lăzăreanu și Țabără. Nici experimentatul portar nu mai are o înțelegere valabilă cu „textiliștii” și, chiar dacă ar vrea să continue, s-ar putea ca administratorul judiciar să nu-i mai reînnoiască contractual. Apoi, fundașul central ar putea cere să se întoarcă la FC Botoșani, club de la care a fost împrumutat în „alb-roșu” și unde ar avea condiții mai bune decât la Arad. Vă reamintim că francezul Oberhauser și columbienii Me­dina și Moreno au devenit demult istorie la UTA după prestațiile lor slabe din toamnă.

Recomandările redacției