cabluPoliţiştii Secţiei nr. şase de Poliţie Rurală Beliu au reuşit în urma cercetărilor efectuate identificarea principalilor suspecţi în cazul unui furt comis în cursul lunii iulie, faptă rămasă iniţial cu autori necunoscuţi. „În urma cercetărilor poliţiştii au stabilit că în perioada 15-22 iulie, Alin G., de 21 de ani, Cătălin C., de 20 de ani, şi Cosmin H., de 23 de ani, au sustras 1.950 de metri de cablu din cupru de la rețeaua de telefonie dezafectată, pe tronsonul localităţilor Craiva-Susag-Tălmaci”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Ovidiu Liber. Pe numele celor în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
De menţionat că poliţiştii au depistat infracţiuni şi în trafic şi au aplicat amenzi în valoare de 25.000 de lei. În ultimele trei zile, poliţiştii rutieri, au efectuat, atât  în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat aproximativ 142 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 25.230 de lei.
Dintre acestea, 98 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare,  26  pentru lipsa centurii de siguranţă şi pentru neacordare de prioritate. De asemenea, au fost reţinute şapte permise de conducere şi cinci certificate de înmatriculare.
(C.G.)

Recomandările redacției