Trei tineri au furat 100 de litri de motorină din rezervorul unui TIR

0
165

motorinaAu sustras 100 de litri de motorină din rezervorul unui autocamion. Cei în cauză au fost identificaţi şi reţinuţi de poliţişti în scurt timp de la sesizarea faptei. Poliţiştii oraşului Sebiş cercetează trei tineri, bănuiţi că ar fi sustras 100 de litri de motorină, din rezervorul autocamionului.
Oamenii legii au fost sesizaţi de către un bărbat, despre faptul că o persoană i-a sustras aproximativ 100 de litri de motorină, din rezervorul unui autocamion, ce se afla parcat în faţa unui imobil de pe raza localităţii Cuied, ulterior plecând de la faţa locului cu un autoturism în care se aflau alte două persoane.
În urma activităţilor desfăşurate, po­liţiştii oraşului Sebiş împreună cu cei aparţinând Posturilor de Poliţie Almaş şi Buteni au reuşit, în doar câteva ore de la sesizare, identificarea a trei tineri, cu vârste cuprinse între 22 şi 24 de ani, toţi din judeţul Arad, bănuiţi de comiterea faptei. „Cei în cauză au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, inspector Lorena Pîrvulescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.