cazutaTrei hoţi au sperat că nu vor fi prinşi niciodată, dar s-au înşelat. Tinerii  au dat atacul în mai multe căsuţe de vacanţă de pe Ştrandul Neptun au intrat în atenţia oamenilor legii. Proprietarii au depus plângeri, iar acum sunt cercetaţi pentru furt.
„Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Arad au depistat  trei persoane suspectate de săvârşirea unor furturi din locuinţe ori case de vacanţă. În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti s-a stabilit că, în data de 3 spre 4 ianuarie, prin for­ţa­rea geamului,  Marius B., de 19 ani, din Arad, a pătruns într-o locuinţă, din Arad, de unde a sustras scule electrice şi bunuri textile, în valoare de 4.500 lei. De asemenea, au  fost identificaţi Dumitru S., de 21 ani, din Arad şi Alexandru F., de 25 ani din Arad, care în cursul lunii septembrie 2012, au sustras mai multe bunuri, din incinta a trei căsute de vacanţă,  din strandul Neptun”, a declarat subcomisar Camelia Tuduce, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.
Pe numele acestora, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Recomandările redacției