Trei zile fără gaze la Mândruloc și Cicir, începând de miercuri

0
193

Începând de miercuri, 21 septembrie, în localitățile Mândruloc și Cicir – sate aparținând de comuna Vladimirescu, va fi sistată furnizarea gazelor naturale. Astfel, conform unui comunicat remis redacției, sistarea gazului e necesară pentru realizarea lucrărilor de „amplasare a unei staţii de reglare de sector a presiunii gazelor naturale în localitatea Mândruloc, cu scopul de a asigura îmbunătăţirea parametrilor de distribuţie a gazelor naturale pentru consumatorii de gaz din Mândruloc și Cicir“.
În ceea ce privește perioada de sistare a furnizării de gaze se precizează că „E.ON Distribuţie România este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale, miercuri, 21 septembrie a.c., începând cu ora 8.00, în cele două localități, din cauza complexității lucrărilor şi a măsurilor necesare pentru repunerea în funcţiune a reţelei de distribuţie în condiţii de siguranţă. Reluarea alimentării tuturor consumatorilor este estimată să se încheie cel târziu în cursul zilei de vineri, 23 septembrie a.c., până la ora 16.00“ se prezizează mai departe.
Pentru siguranța tuturor, E.ON Distribuţie România recomandă consumatorilor „să închidă TOATE focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute; în cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii trebuie să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Distribuţie România la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 sau 0265.200.928“.
Prin urmare localnicii conectați la rețeaua de gaz din aceste două localități vor fi nevoiți să apeleze, pe durata celor trei zile, la utilizarea unor modalități alternative atât la producerea apei calde cât și la gătit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.