uta-ripensia Echipa lui Roli Nagy a început cu dreptul săptămâna și a reușit să-și ia revanșa în fața Ripensiei, care o învinsese acum o lună.
Viceliderul din D Timiș a arătat bine, așa că UTA s-a putut „bucura” de adversitate puternică. Dintr-o fază fixă, roș-albii au reușit să-i desfacă pe vizitatori, Tudor a centrat din lovitură de colț, iar Burlă a deviat cu capul în plasă, bară-gol, 1-0 (15).
Cu o fază înainte și cu una după golul arădean, echipa lui Radu Suciu a marcat prin Mediop, dar de fiecare dată a fost off-side.
Ripensia a accelerat și a egalat după ce Rațiu a scăpat din marcaj și a înscris din colțul careului mic, 1-1 (22).
Momentele bune au alternat apoi până pe final și în multe momente
s-a jucat pe contre. Un plus de pericol în ofensivă a avut UTA, dar și Mitrea a fost încercat de atacurile Ripensiei. Părea că se încheie egal, dar arădenii au insistat și au obținut o lovitură de pedeapsă în prelungiri, după ce un fundaș al roș-galbenilor jucase mingea cu mâna. Copil și-a potrivit mingea și a adus a treia victorie ami­cală la rând.
UTA: Mitrea – Ad. Popa, Botiș, Filaret, Burlă – Strătilă, Varga, Tudor, Hlistei – Szekely, Rus. Mitrea – Wild, Filaret, Blănaru, Burlă – Strătilă, Copil, Chindriș, Hlistei – Ousmane, Silaghi.
Ripensia: Carlaonț – Nohai, Solomon, Zaluschi,  Toma – Francescu, Păscăleanu – Mediop, Briciu, Ad. Popa – Rațiu,

Recomandările redacției