Două victorii din cinci partide sunt prea puține pentru o formație ce aspiră la promovare sau cel puțin aspira înaintea meciului de duminică, cu Olimpia 2 Cluj. Ine­uancele au fost aduse cu picioarele pe pământ de o formație mai închegată, ce nu s-a descurajat la 1-0 pentru adversare.
Într-adevăr, Ancăș a fost cea care a insistat la un balon lung, a ajuns aproape de linia de fund și a găsit colțul lung cu un șut de efect. Scorul pauzei a fost egal, iar în partea secundă, diferența s-a făcut la fază ce defensiva Ineului a greșit în lanț, totul încheindu-se cu un penalty comis de Preală.
Scorul final a fost 1-3, motiv pentru Cristi Sculici să atenționeze: „Degeaba tot vorbim despre promovare, dacă antrenamentele le servim când avem chef, iar în teren facem ce facem. Trebuie să fim realiști, să vedem că avem fluctuații prea mari de la un meci la altul și să o luăm cu pași mărunți pe un drum. Însă, dacă o facem cu adevărat, nu mai e loc de jumătăți de măsură”.
Antenorul ineuancelor a contat duminică pe: Moț – Mogocs, I. Longa (Joldeș), Covaci, Preală – Mihăieș, Haida, Dragoș, Vamanu (Ștriffler) – Cozac (Cristea), Ancăș.

Recomandările redacției